ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец е предложил над 1 милион евро за бразилски бек

0
Едсон Лукас
Снимка: Twitter.com/Retrô NET 🇺🇦

Родният шампион Лудогорец е направил оферта от малко над 1,2 милиона евро на бразилския четвъртодивизионен Ретро ПЕ Анаполис за левия защитник Едсон Лукас, съобщава futebolbahiano.org.

Втората половина на тази година 23-годишният Лукас игра под наем за втородивизионния Витория Баия да спечели промоция за елита. Витория има опция да го задържи, активирайки откупната му клауза на стойност от 1 милион бразилски риала (187 836 евро) за 50% от правата на футболиста.

Според бразилското издание, Лудогорец има сериозен интерес към крайния бранител и е предложил 6 милиона риала (1,127 милиона евро), за да се конкурира с Баия за подписа му.

Едсон Лукас е роден през 2000-а година и има сравнително скромен опит в професионалния футбол, като е записал само 26 мача през изминалата година с една асистенция. Той е част от Ретро от 2021-а година, като е играл също така за Парауапебас, Муриси и КСА в щата Алагоас, с общо 70 мача и 1 гол в кариерата си.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.