Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец измъкна трудна победа над последния Спартак

0
Лудогорец Спартак Варна
Снимка: БТА

Лудогорец победи Спартак Варна на старта на пролетния дял в efbet Лига. Шампионите спечелиха като гост във Варна с 2:1, след като се потрудиха здраво. 

В дебютния за Димитър Димитров начело на варненци мач, възпитаниците му показаха добра игра и дадоха заявка, че няма да се примирят с последното място. 

Разградчани поведоха с два гола на Кирил Десподов и Игор Тиаго през първото полувреме, а Да Силва след почивката. Също така „соколите“ на три пъти бяха много близо до попадение, а в първата ситуацията топката дори беше избита от голлинията.

След час игра домакините успяха да материализират едно от положенията си. Ивей Ромееш видя по най-добрия начин Луан да Силва, а отбраната на Лудогорец увисна, за да може Да Силва с десния крак да прати топката в далечния ъгъл за 1:2.

До края на мача и двата отбора търсиха попадение, но то така и не падна. 

Видео към мача тук

Така Лудогорец се качи на върха в класирането с 46 точки, а вторият ЦСКА (44 точки) е с мач по-малко. Спартак Варна пък е на последното място с 8 точки.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.