ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Шеф на Лудогорец категорично отрече, че ще отлагат дербито с ЦСКА

0
Лудогорец - ЦСКА
LAP.bg

Изпълнителният директор на Лудогорец – Ангел Петричев, направи кратък коментар относно появилата се по-рано информация от бившия административен директор на ЦСКА – Милко Георгиев, че може „орлите“ да поискат отлагане на дербито на стадион „Българска армия“.

Както е известно, разградчани имат важен последен мач от групите на Лигата на конференциите срещу Нордселанд, който е на 14 декември – четири дни след мача с ЦСКА. Петричев обаче категорично отрече, че това е истина и определи тези слухове като „глупости“.

Ангел Петричев

„Дали ще искаме отлагане на мача с ЦСКА? Това са глупости. Дори през ум не ни е минавало такова нещо“, заяви лаконично изпълнителния директор на шампионите пред „Спортал“.

ЦСКА приема Лудогорец в неделя от 17:30 часа в последен мач за двата тима в първенството за 2023-а година, като сблъсъкът може да определи и кой ще зимува на първото място. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.