Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец вдига сумата за Сонко

0
Левски
Снимка: ПФК Левски

Сагата с Ноа Сонко Сундберг преминава през нов етап. Според последните информации Лудогорец е повишил офертата за него. Преди дни разградчани даваха 500 хиляди евро, но от Левски поискаха 750 хиляди и процент от следващ трансфер. Това е накарало Лудогорец да даде още пари, пишат колегите от Тема Спорт.

Гамбийският национал със сигурност ще бъде продаден до края на август, когато изтича летния трансферния прозорец, тъй като отказа да поднови договора си, който изтича през юни 2024 година. Предстои обаче да се разбере дали Ноа ще премине в Лудогорец или в чужд клуб.

С парите, които ще получи за него, Левски без проблеми може да вземе нов централен защитнк, който да е конкуренция на Келиан ван дер Каап и Кристиан Димитров за място в сърцето на отбраната.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.