50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец унищожи бивш европейски шампион за полувреме

0
Лудогорец
Официален сайт на Лудогорец

Отборът на Лудогорец изигра най-добрата си зимна проверка и показа футбола, който неговите фенове винаги искат да виждат. Срещу него беше европейски гранд, но въпреки това нашият шампион показа, че е с класа над него и на моменти дори му скри топката.

Лудогорец победи бившия европейски шампион Цървена звезда с 3:2 в Белек, но резултатът подлъгва, тъй като тимът от Разград пропусна да поведе поне с 5:0. „Орлите“ изиграха шеметно първо полувреме, след което водеха с 3:0 и на практика всичко бе решено. Началото на головата фиеста бе поставено след изумителен пробив по левия фланг на Бърнард Текпетей. Той финтира на скорост бранител и подаде към Доминик Янков. Последният опита удар по земя, но топката отиде към Игор Тиаго, който я пое и я насочи с безпощаден удар под гредата на Милан Борян за 1:0.

Три минути преди това Тиаго бе улучил лявата странична греда.

В 34-тата минута Текпетей вкара втория гол със страхотен шут с левачката, а в 36-ата Тиаго оформи класическото 3:0 след асистенция на Кирил Десподов.

Впоследствие пропуски от чисти позиции направиха Тиаго, Матиас Тисера и Франк Русо, а и вратарят на сърбите имаше ден и спаси своите от разгром. 

След направените смени нашите се отпуснаха и към края „звездашите“ направиха загубата си по-почетна, като върнаха два гола чрез Мирко Иванич в 75-ата и Алекс Виго в 89-ата.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.