Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец следи косовски талант

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Българският шампион Лудогорец е предложил един милион евро на Балкани за 20-годишния талант Линдон Емерлахи, твърди местното издание Gazeta Blic. Полузащитникът, който е юношески национал на Косово, игра и в двата мача между Лудогорец и Балкани от първия квалификационен кръг на Шампионска лига, в който „орлите“ елиминираха съперника с общ резултат 4:2.

В Косово дори твърдят, че хора от Лудогорец са поискали номера на футболиста от треньора на Балкани Илир Дая след реванша в Разград, който тимът на Ивайло Петев спечели с 4:0, за да продължи напред.

През изминалия сезон Емерлахи изигра 44 мача за своя тим във всички турнири, в които направи две асистенции.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.