ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец ще смаже Балкани в реванша според Алфауин

0
Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

Българският шампион Лудогорец излиза в сряда вечер срещу Балкани за реванша от първия квалификационен кръг на Шампионска лига. А съдейки по коефициентите в алфауин, „орлите“ ще смажат съперника си.

Лудогорец загуби първия мач с 0:2, но игра на лош терен и като гост. Тимът е много по-класен от този на Балкани, а в alphawin mobile може да се потърси коефициент 1.37 за победа на „зелените“ в мача.

Що се отнася до краен победител в срещата, Балкани има предимство заради преднината си от първия мач. След регистрация в alphawin можете да залагате на 1.50 коефициент Балкани да продължи напред и 2.40 за Лудогорец да продължи.

*Коефициентите могат да търпят промени.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.