Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец с горещ призив към феновете

0
Ивайло Петев
Снимка: lap.bg

Лудогорец обяви мерките за сигурност преди първия мач от плейофа за влизане в групите на Лига Европа срещу Аякс. „Орлите“ приемат нидерландския гранд в четвъртък от 21 часа на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград, а от разградския клуб апелират феновете да дойдат преди отварянето на вратите на стадиона в 19 часа, за да няма струпвания.

„ПФК Лудогорец съобщава, че с цел достъпът до стадион „Хювефарма Арена“ за мача с Аякс на 24 август да бъде улеснен, се препоръчва на феновете, чиито места са в Сектор „Г“ да използват алеите в парка и да следват табелите и инструкциите на стюардите, които ще бъдат разположени в района. Клубът апелира с билети в Сектор „Г“ да не се смесват с потока от привърженици за секторите „В“ и „Моци“, което би затруднило сериозно пропусквателния режим на стадиона“, казват от Лудогрец.

„Вратите на стадиона отварят в 19 часа и имайки предвид, че капацитетът ще бъде запълнен и за де се избегне струпване по входовете, апелираме да са дойде на стадиона по-рано. С цел гарантиране сигурността на феновете ще има сериозни проверки по входовете, като няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, употребили наркотични вещества, както и такива с опасни предмети и пиротехнически средства. Феновете на Акяс ще бъдат настанение в Сектор „А“ на „Хювефарма Арена““, допълват от Лудогорец. 


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.