ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец представи четвъртото си попълнение

0
Ивайло Петев
Снимка: lap.bg

Отборът на Лудогорец реализира четвърти входящ трансфер за новия сезон. След Марсел Хайстер, Сон и Квадво Дуа, дванадесеткратния шампион привлече младия перспективен нападател Руан Филипе Родригеш де Соуза Круз. За последно 22-годишният футболист игра във Вашку да Гама, но е собственост на Сантос, с който ръководството на „орлите“ направи сделката. Руан Секо, както е известен той в родината си, идва в Лудогорец под наем с опция за закупуване.

Руан Филипе

Той ще бъде представен на феновете на Лудогорец тази вечер непосредствено преди началото на мача от втория кръг на efbet Лига с Етър в Разград.

„За всеки бразилец е предизвикателство да играе в Европа. Вярвам, че ще се наложа в Лудогорец“, заяви Секо.

По този начин шефовете на Лудогорец изпълниха желанието на Петев съставът да бъде подсилен в защита и атака и да се повиши вътрешната конкуренция. В средата на терена шампионите разполагат с достатъчно полузащитници, но ако наставникът прецени, че му трябва един или двама нови градивни халфове, ще му бъдат осигурени такива.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.