ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец, покажи защо си европейски тим

0
Лудогорец
Снимка: БТА

Лудогорец излиза тази вечер срещу Андерлехт в Разград, за да поднесе поредната незабравима европейска вечер на своите привърженици. През последните години тимът вече доказа, че е единственият наш европейски тим в момента с победи и силни игри в Шампионска лига и Лига Европа, и сега трябва да затвърди още веднъж тези впечатления.

„Орлите“ имат нужната класа и отборен потенциал, за да успеят и в най-новия европейски турнир – Лига на конференциите, ако се справят с белгийския гранд, но трябва да внимателни и концентрирани. Защото Андерлехт дори и да няма онзи блясък от миналото, си остава огромно предизвикателство, а Лудогорец е показал, че знае как да се справя с такива предизвикателства.

Остава само Анте Шимунджа да избере печелившата стратегия, а Антон Недялков, Кирил Десподов, Бърнард Текпетей и компания да играят на върха на своите възможности. Получи ли се, родният шампион ще има реални шансове да вземе комфортна преднина преди реванша.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.