ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец обяви големия трансфер

0
Лудогорец
Снимка: Twitter

Отборът на Лудогорец направи това, което всички очакваха, и доволни от тази сделка ще бъдат, както всички в клуба, така и самият играч. Нашият шампион за пореден път даде пример как умее да извлича максимума от всеки свой конвертируем футболист.

Сега остава „орлите“ да покажат, че могат да се справят и без най-добрия си изпълнител и да пренапишат историята с рекордна титла. Това е напълно възможно да се случи, тъй като разградчани отдавна са доказали, че са намерили модела, за да функционират като добре смазана футболна машина.

Лудогорец официално съобщи, че е продал Каули Оливейра на бразилския Баия, който наскоро купи и легендата на тима от Разград Сисиньо. Каули вече бе представен като нов играч на Баия и започва тренировки с новия си отбор.

Трансферната сума не се съобщава, но според достоверни източници тя е 2.5 милиона евро, с което Лудогорец отново показа, че е недостижим за другите български отбори, както на терена, така и в маркетинга.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.