ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец не бърза с продажбата на звезда

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Ръководството на Лудогорец ще е внимателно с трансфера на Бърнард Текпетей. Той е гласен за продажба, но след като изригна с два гола и силна игра срещу Балкани, очакванията си, че навлиза в оптимална форма и в предстоящите мачове по европейските и нашите терени може да повиши значително цената си.

Към момента популярният портар Transfermarkt оценява Бърнард на 5 милиона евро, но тази цена може да скочи в следващия месец, ако играчът показва редовно какво може. Така че до края на август, когато затваря трансферния прозорец, има индикации Текпетей да стане по-скъп и разградските орли да вземат солидна сума за неговите права.

Разбира се, най-важното в случая е какви пари ще иска Лудогорец за него, тъй като едно е експерти да оценяват даден футболист, а съвсем друго е какво мислят по въпраса неговите работодатели, защото последната дума ще е тяхна.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.