ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец надвиши лимита за чужденци

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Лудогорец ще трябва да се раздели с част от чуждестранните си футболисти. С последното ново попълнение Руан Секо иностранците в тима вече са 25, като се очаква и селекцията да продължи.

Според разпоредбите на БФС има 20 квоти за играчи, които нямат задължение за тренираност в България. Толкова на практика трябва да са чужденците с договор. В момента някои от легионерите на Лудогорец не са картотекирани в БФС по ред причини.

Трайно контузени са Дени Групер и Диниш Алмейда. Затова и те не са регистрирани. Без картотека за България са още Дорин Ротариу и Педро Енрике. Дуото се завърна от наем. Те проведоха подготовка с „орлите“, но нямат право да играят заради лимита.

Очаква се Диниш Алмейда да се възстанови след скъсване на връзка през зимата, така че той също ще заеме едно от въпросните 20 места.

Диниш Алмейда

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.