ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец набеляза 3 имена за нов вратар – все от Първа лига

0
Ивайло Петев
Снимка: lap.bg

Българският шампион Лудогорец е набелязал три имена за нов вратар, съобщава „Тема Спорт“. Това са Динко Хоркаш от Локомотив Пловдив, Хидайет Ханкич от Ботев Пловдив и Федерико Бариос от Ботев Враца.

В Разград не са доволни от изявите на двамата вратари Серджио Падт и Симон Слуга, като търсят подсилване на вратарския пост.

Ханкич и Бариос са вратари, на които бе създадена доста работа от началото на сезона. Хоркаш пък пази на вратата на лидера в Първа лига и е сред най-добрите играчи в елита на България.

Лудогорец започна усилено да търси нов вратар след срамната загуба от Норшелан с 1:7 в групите на Лигата на конференциите.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.