50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец към феновете: Билетите свършиха, не пътувайте за Брюксел

0
Лудогорец
Снимка: Сайт на Лудогорец

Лудогорец предупреди феновете си, които нямат закупени билети за реванша с Андерлехт в Лига Европа в четвъртък, да не пътуват за Брюксел. „По повод многоброните запитвания Лудогорец съобщава, че билетите за мача с Андерлехт свършиха миналата седмица. Съветваме привържениците, които не разполагат с билети, да не предприемат пътуване до Брюксел, тъй като няма да бъде възможно закупуването им на място“, се казва в официалното съобщение от разградския клуб.

Двубоят в четвъртък започва в 18,45 часа местно време, а секторът за гостуващи привърженици отваря врати в 17,15 часа. Всички фенове на Лудогорец ще влизат пред вход 1 на „Лото Парк“. Ултрасите подлежат на провека от стюардите и органите на реда, а всички фенове, закупили ваучери, вече са получили своите електронни билети, които задължително трябва да бъдат разпечетани предварително, пишат още от клуба в Разград.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.