Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец иска да изживее незабравима европейска вечер

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Отборът на Лудогорец приема Фенербахче тази вечер от 22 часа на стадион „Хюмефарма Арена“ в Разград в решителен мач от Група Н на Лига на конференциите. Родният шампион има 3 точки след първите си 3 мача и само победа би запазила шансовете му да излезе от групата. При равенство „орлите“ също ще имат шанс, до далеч по-малък, тъй като в оставащите им два двубоя нещата няма да зависят само от тях.

В първата среща срещу лидера в турското първенство в Истанбул Лудогорец за първи път под ръководството на завърналия се като старши треньор Георги Дерменджиев игра добре, въпреки че изгуби с 1:3. Именно тази продукция дава надежди, че разградчани имат сили и потенциал да се поздравят с успех пред своите фенове, още повече, че съперникът има кадрови проблеми и неговият наставник няма да може да разчита на оптимален състав.

Аут от Фенербахче ще бъдат централните защитници Родриго Бекао и Александър Джико, както и бившата звезда на Манчестър Юнайтед Фред, които са контузени. Исмаил Картал не може да използва и още трима с травми – Джошуа Кинг, Сердар Азис и Мерт Хакан Яндаш, които обаче не взеха участие и в първия двубой.

Евентуален стартов състав на Лудогорец: Симон Слуга, Аксел Фон Витри, Франко Русо, Оливие Вердон, Антон Недялков, Якуб Пьотровски, Клод Гонсалвеш, Кайо Видал, Тодор Неделев, Бърнард Текпетей, Квадво Дуа  

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.