Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец иска да изтрие срама

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Отборът на Лудогорец излиза срещу Пирин тази вечер от 20.15 часа на стадион „Хювефарма Арена“ с единствената цел да изтрие срама от най-голямото си поражение на европейския терен, допуснато преди дни в Дания.

Лудогорец

Разбира се, подобна загуба като тази от Нордселанд едва ли скоро ще бъде забравена и преглътната от феновете на „орлите“, но играчите може да се реабилитират пред тях със серия от победи и добър футбол. Днес трите точки са задължителни, тъй като ще позволят на шампионите да се изкачат на трето място, на 7 пункта от лидера и два мача по-малко от него.

Лудогорец

Бърнард Текпетей и компания обаче трябва да имат едно наум, защото Пирин е във възход под ръководството на Иво Тренчев и отделно спечели последните си две гостувания в Разград, а преди това завърши наравно.

Лудогорец

Това че класата е на страната на Лудогорец, няма да означава нищо, ако разградци не покажат най-доброто от себе си, което е задължително, предвид това, че са огромни длъжници на своята публика. „Орлите“ вече изгубиха с лека ръка десет точки в първите десет кръга на първенството, след като допуснаха две загуби и два пъти завършиха наравно.

Сега само от тях зависи дали ще успеят да компенсират изоставането в следващите двубои до края на есенния полусезон и да запазят реални шансове за нова рекордна титла поред напролет.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.