ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец дава двама под наем

0
Ивайло Петев
Снимка: lap. bg

В Лудогорец търсят опции за двама от футболистите си, за да ги изпратят под наем в други отбори. Става въпрос за Раи и Педро Енрике, които не влизат в сметките на Ивайло Петев и той смята, че за тях ще е по-добре да играят редовно на друго място.

„Двамата имат дългосрочни договори с клуба и за тях е важно да отидат някъде да играят. Ако не, ще останат част от тима. Има оферти и запитвания за много от нашите футболисти. Играчите ни имат много качества, но им трябва малко увереност. Класи сме над Олимпия Любляна, но това е футболът“, заяви спортният директор на „орлите“ Георги Караманджуков.

В Гърция пък Томас Лафчис се изказа ласкаво за трансфера на Кирил Десподов в ПАОК, за който е играл и Димитър Бербатов. „Разликата спрямо Бербатов е, че тогава той се намираше в края на кариерата си, а Десподов е в пика си“, сподели бившият вратар на Левски, Панатинайкос и ОФИ Крит.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.