ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец бие шута на ненужен

0
Ивайло Петев
Снимка: lap.bg

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев е взел решение да не разчита на лявото крило Жоржиньо. Играчът е отказал също да подпише нов договор, което допълнително ядосало Петев, и след като стане свободен агент през лятото, ще напусне клуба.

Националът на Гвинея- Бисау играе за дубъла на „орлите“, за които има 8 мача, 4 от които през пролетта. За мъжкия тим на Лудогорец нападателят е участвал само в 3 мача през тази кампания.

Преди Петев да каже, че не се нуждае от Жоржиньо, на същото мнение беше и предишният наставник Анте Шимунджа, при който играчът също бе нахлузил треньорския анцуг. По-рано Жоржиньо отново не можа да се наложи в състава и два пъти бе даван под наем на египетския Вади Дегла и полския Висла Плоцк. 


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.