ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Луд обрат в последните минути изкачи Арда до 7-ата позиция

0
Арда
LAP.bg

Отборът на Арда Кърджали завърза още повече интригата около седмото място в крайното класиране на Първа лига. Възпитаниците на Алексндър Тунчев, който беше наказан за този мач, победиха гостуващия тим на Славия с 3:2, въпреки че изостваха в резултата до 89′.

Гостите от София първи удариха с гол в 24′ на Ерол Дост, като така и завърши първата част. Домакините успяха да изравнят в 55′ чрез Преслав Боруков, но в 73′ играчите на Ангел Славков отново дръпнаха в резултата с гол на току що появилия се в игра Ахмед Ахмедов.

Редовното време на двубоя изтичаше, когато друга резерва, но този път за домакините, отново изравни. Малиецът Ласана Н’диайе получи асистенция от Умар Сако, за да вдъхне нова вяра на съотборниците си. Така се стигна до третата минута на даденото от съдията продължение, в която отново Преслав Боруков се оказа в прегръдката на съотборниците си, следк ато се оказа на точното място по точното време, за да добута спасена от Николай Кърстев топка от непосредствена дистанция.

Арда измести Славия от завеното 7-мо място, макар и двата отбора да имат по 55 точки. „Сините от Кърджали“ имат положителен аванс в директните сблъсъци (две победи, една загуба и едно равенство) и кръг преди края на сезона те държат своята съдбата в ръцете си!

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.