ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лоша вест за Локо преди битката с ЦСКА

0
Динко Хоркаш
LAP.bg

Тази събота отборът на ЦСКА излиза за нова важна битка в преследване на титлата в Първа лига. „Червените“ посрещат тима на Локомотив Пловдив в среща от 33-ия кръг на елитното първенство на България.

За този двубой Локомотив изглежда, че няма да може да разчита на основния си вратар, налаган под ръководството на Александър Томаш – Динко Хоркаш. 

На вратата на Локо Пловдив по всяка вероятност ще застане стражът Илко Пиргов. „Железничарите“ нямат наказани играчи и останалите футболисти на тима ще бъдат на разположение.

При Саша Илич под въпрос са Дюкенс Назон и Браян Морено, които пострадаха покрай срещата с Лудогорец в Разград. В лазарета остават и Жеферсон и Брадли де Нойер, който ще отсъства половин година от терените.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.