ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Локото иска да остане господар на Пловдив

0
Локомотив Пловдив
Снимка: Сайт на Локомотив Пловдив

Всички в Локомотив Пловдив вече се надъхват за битката за тепетата, която е през уикенда на стадиона в Коматево. Тяхната единствена цел е да излязат с чест от дербито, за да останат господар на Пловдив, след като спечелиха последния мач с врага с 1:0 на „Лаута“.

В Коматево обаче подопечените на Александър Томаш ще трябва да прекъснат черната си серия от три поредни двубоя без победа. В тях „черно-белите“ записаха равенство и две загуба, като последният гол на този терен за Локо е вкарал капитанът Димитър Илиев.

Иначе последния успех на Локото като гост над Ботев е с 1:0 и е постигнат преди три години и шест месеца след гол отново на Димитър Илиев. В Локо обаче не се заблуждават от това, че са в по-добро състояние и далеч по-напред в класирането от своя съперник, което би им дало предимство, тъй като моментното състояние не влияе върху крайния изход от подобни дербита.

„Черно-белите“ се подготвят да играят със сърце, душа и хъс, и тактически правилно, както и да бъдат внимателни и търпеливи през цялото време.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.