Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Локото без Митко Илиев за мача в София

0
Локомотив Пловдив
Снимка: Сайт на Локомотив Пловдив

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев почти сигурно ще пропусна гостуването на Локомотив в София. Лидерът на „черно-белите“ е получил разтежение за тренировката в сряда и се подготвя на облекчен режим, като наставникът Александър Томаш няма да рискува с включването му в игра.

Най-вероятно извън стартовите пък 11 ще остане и Георги Минчев, който още не се намира в оптимално кондиционно състояние и ще трябва да навлиза в игрови ритъм. Той остана резерва в дербито на Пловдив и влезе след почивката. Нападателят обаче не води лятна подготовка с отбора, след като се завърна на „Лаута“ малко преди старта на новата кампания.

При това положение в предни позиции за Локото ще действат Конте отляво и Евандро Коста отдясно, а Джовани ще бъде зад гърба на Дион. 


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.