ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Локомотив Пловдив продаде рекордьор на клуба в Каляри

0
Иван Сулев
Facebook.com

Локомотив Пловдив направи сериозен изходящ трансфер. Младият полузащитник на „черно-белите“ Иван Сулев ще продължи кариерата си в италианския втородивизионен Каляри.

Сулев е юноша на Локо, в школата на „смрфовете“ е от дете. В последните години той стана част от първия тим, а освен това получи и повиквателни за юношеския национален отбор на България до 17 години.

Полузащитникът дебютира за Локо в професионалния футбол само на 15 години, 2 месеца и 24 дни. Тогава той се появи в игра в мач срещу Славия. Това се случи през месец декември 2021 година. По този начин Сулев стана най-младия дебютант за пловдивчани в родния елит.

„Желаем ти успех в Каляри, Иване“, написаха от пловдивския клуб.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.