Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Локомотив Пловдив е направил бомбастичен трансфер

0
Локомотив Пловдив
Снимка: Сайт на Локомотив Пловдив

Доста изгоден се оказа трансферът, който Локомотив Пловдив реализира през зимната пауза. Това показа, че хората в клуба са си свършили по най-добрия начин работата, тъй като рядко български клуб получава толкова много пари за млад футболист.

Локо е продал вътрешния полузащитник Иван Сулев на Каляри за 300 000 евро. Това съобщи завърналият се в управлението на клуба от „Лаута“ Христо Крушарски. 16-годишният талант подписа с клуба от Серия Б на Италия на 31 януари.

„300 хиляди евро плюс процент от бъдеща продажба. Има хляб в това, просто трябва да има къде да се тренира и да се подготвят кадрите“, заяви Крушарски.

Той бе категоричен, че ще бъде спряно вземането на чуждестранни играчи без нужните качества и ще се залага повече на млади българи. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.