ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Локо София приема Славия в мач за честта

0
локомотив софия славия
Снимка: БТА

Отборите на Локомотив София и Славия откриват 33-и кръг от плейофите в роднта Първа лига. Столичното дерби в групата за Лигата на конференциите ще се проведе от 17:30 часа на ст. „Локомотив“ в кв. „Надежда“. Съдия на мача ще бъде Волен Чинков.

Възпитаниците на Станислав Генчев заемат 9-о място във временното класиране с 41 точки в актива си. Столичните „железничари“ имат теоритичен шанс за достигане на заветната 7-ма позиция, която дава право на бараж срещу четвъртия от горната шестица. Локомотив спечели само един от последните си пет мача, а като домакин има 7 успеха, 4 равенства и 4 загуби при голова разлика 18:20. За последно двата отбора играха един срещу друг през април за Купата, като „черно-червените“ отстраниха „белите“ с 2:1.

Играчите на Ангел Славков се намират на 7-мо място и се нуждаят от победа, за да диша още по-спокойно пред тима на Арда Кърджали. Славия спечели три от последните си пет шампионатни мача, а като гост има 7 победи и 8 загуби при голова разлика 13:15. Двата отбора си размениха по една победа през редовния сезон, а „белите“ записаха две победи в последните си пет официални мача срещу Локо София.

Добрата новина за Ангел Славков е, че в състава се завръща Иван Минчев, който е възстановен от травма, която получи в началото на април. Аут от групата обаче е Ахмед Ахмедов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.