Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Локо София попари Берое с късен гол и задълбочи кризата му

0
Локомотив София Берое
Снимка: LAP.bg

Локомотив София победи Берое с 1:0 и взе първия си успех извън столицата през сезона. „Железничарите“ изчакаха търпеливо своя шанс и удариха в самия край на мача.

Заралии владееха инициативата в големи периоди. Упражниха и натиск, но самите опити за изстрели в посока Любенов не бяха от нужната класа. Данило Дончич бе забъркал здрав бетон и защитната му стратегия се оказа печеливша.

Специалистът вкара два тежки нападателя за последните минути, когато се очакваха повече центрирания. Физиката на Калоян Кръстев и Димитър Митков си каза думата и при центриране от ъглов удар топката стигна до Даниел Ками и той вкара единствения гол в мача в 86-ата минута.

Така Локо София постигна четвъртата си победа в efbet Лига. За „аржентинския“ Берое кризата се задълбочава и вече въпросите са многократно повече от отговорите.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.