Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Стойчо Стоев напуска Локо София: Разочарован съм, това петно няма как да го изтрия (ВИДЕО)

0
Стойчо Стоев
Снимка: LAP.bg

Наставникът на Локомотив София – Стойчо Стоев, разкри, че ще си подаде оставката след загубата с 1:3 в домакинството на новака Етър Велико Търново, като допълни, че няма шанс да размисли и да остане в „Надежда“.

„Червено-черните“ допуснаха шестата си загуба от началото на кампанията и остават само с два успеха и шест точки на 12-ата позиция.

„Не полагаш сърце, спортен хъс и агресия, отдавам го дори и на безхарактерност. Играем срещу отбор с малък точков актив и пак се притесняваме. Съвсем различно се получава от това, което тренираме и изискваме от играчите. Разочарован съм. Дойдох с амбицията нещо да променя и да създам приличен отбор. Не виждам как ще се получи. Ще осмисля нещата. По-скоро няма да продължа. Това петно няма как да го изтрия“, заяви разочарованият Стоев.

„Шансът да размисля е нищожен. Разочарован съм, когато гледам отстрани и съм безсилен в поредица от мачове. Направихме толкова много технически и тактически грешки. Футболистите са бездушни. Няма хора, които да вдигнат останалите. Само наблюдаваме и придружаваме. Когато сме с топката, за първи път виждам толкова много грешки. Играем само на крак и назад. Не търсим празните пространства“, каза още треньорът на „червено-черните“.

„Болно ми е, това ми е родният клуб. Не се получи. Причините са комплексни. Неувереността на играчите ме разочарова“, завърши Стоев.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.