Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Локо Пловдив урежда двама нови за Черно море

0
Александър Томаш
БТА

В Локомотив Пловдив ще могат да уредят документите на двете последни нови попълнения – Алфа Конте и Хорхе Сегура. Очаква се те да бъдат готови в седмицата преди Великден. По този начин ще бъдат на разположение на старши треньора Александър Томаш за сблъсъка с Черно море на „Тича“ на 17 април (понеделник) от 20:15 часа, пише „Мач Телеграф“.

Двамата обаче няма да бъдат ползвани за домакинството на Септември София при подновяването на efbet Лига. Те тренират с „черно-белите“ и се очаква да вземат участие в спаринга с Хебър Пазарджик.

Колумбиецът Сегура играе като централен защитник, докато сиералеонецът Конте може да се подвизава и по двата фланга на атаката.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.