ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Локо Пловдив удари четвъртия в Румъния (ВИДЕО)

0
Локомотив Пловдив - Спартак Варна
LAP.bg

Пловдивският гранд Локомотив успя да победи румънския Университатя Крайова с резултат 2:0 в контролен мач, изигран на терените на спортен център “Евима Спорт” в Банско.

Алфа Конте откри в деветата минута, а Георги Минчев вкара в 88-ата минута, за да оформи крайния резултат и да донесе победа в третата контрола на „смърфовете“.

В края на първата част двата тима получиха по един червен картон заради сдърпване в средата на терена – Пиер Зебли от Локо бе изгоненият за „железничарите“.

Университатя (Крайова) завърши на четвърто място в елита на Румъния през сезон 2022/23. Тимът е ставал 4 пъти шампион на своята страна, 7 пъти е триумфирал с Купата и веднъж със Суперкупата.

“Синьо-белите” провеждат тазгодишната си подготовка в Банско, като вече изиграха няколко контроли срещу български противници – Ботев (Пловдив) и Лудогорец.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.