ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Локо Пловдив е фаворит на 8888 в дербито с Берое

0
Бърнард Текпетей, Евандро Коста, Лудогорец - Локомотив Пловдив
Снимка: БТА

Локомотив Пловдив приема Берое в петък от 19:15 часа на „Лаута“. Това е едно от традиционните съперничества в българския футбол – дерби между два тима от градове в областта Тракия, в което често сме ставали свидетели на изненади. Този път обаче букмейкърите са убедени, че трудно можем да видим такива.

Локо се намира в отлична форма и е на първо място във временното класиране, докато Берое нареди шест загуби в последните си седем мача. Това е един от аргументите на 8888 да сочи пловдивчани за краен победител с коефициент 1.48. Равенството е оценено на 4.25, докато ставката за успех на гостите е солидното 5.60. Те имат едва един гол в последните седем кръга и това е сериозна тема за размисъл пред аржентинските собственици.

В началото на сезона новата управа на старозагорци тръгна добре, но впоследствие играта на отбора се срина. Много от феновете критикуват ръководството за това, че в тима се подвизават почти изцяло чужденци. В повечето мачове стартовата единайсеторка не включва нито един българин. С новия 8888 бонус коефициентите са дори още по-високи, като на сайта има и персонални предложения.

Локо е на обратния полюс. Феновете на „черно-белите“ мечтаят за първа титла от 2003 година. Техните амбиции са подхранвани от чудесната игра на любимците им. Александър Томаш успя да научи отбора си да бъде компактен и в двете фази, а вратарят Динко Хоркаш е истинско богатсво.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.