ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ливърпул започна преговори за нов договор с англичанин

0
Трент Александър-Арнолд
БТА / BTA

Ръководството на Ливърпул е близо до споразумение за удължаване на договора на титулярния си десен бек Трент Александър-Арнолд. 24-годишният втори капитан на „мърсисайдци“ има контракт с клуба до края на сезон 2024-2025, но според редица английски издания целта на Ливърпул е да обвърже играча си до 2027 г.

Според медиите на Острова, Арнолд ще получава седмично възнграждение около 250 000 британски лири, което ще го направи един от най-добре платените футболисти в света на тази позиция. Източници близки до клуба съобщават, че разговорите между двете страни върят в положителна посока и очакванията на „Анфийлд“ са всичко да е договорено и подписано още до края на календарната 2023 година.

През последните седмици няколко испански медии излязоха с новината, че Трент Александър-Арнолд е трансферна цел и на Реал Мадрид, и на Барселона.

Освен него, резервният ляв бек на „мърсисайдци“ – Костас Цимикас, също е готов да сложи подписа си върху нов договор с „червените“. Гръцкият национал дойде в клуба през 2020 г. и сегашният му договор изтича през 2025 г., но балканецът е дал вербалното си съгласие за договор до 2027 г.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.