Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ливърпул си го върна на „вълците“

0
ливърпул диого жота
Снимка: БТА

Ливърпул победи Уулвърхемптън с 2:0 в отложен мач от 7-ми кръг на английската Висша лига. По този начин „червените“ си го върнаха на „вълците“, които ги победиха с 3:0 в началото на февруари, а преди това играчите на Юрген Клоп трябваше да преиграват двубоя си с „Уулвс“ за ФА Къп, като в крайна сметка ги отстраниха.

Срещата на „Анфийлд“ премина под диктовката на домакините, но чистите положения отново не идваха лесно. Първото полувреме завърши без голове, но с три жълти картона. След почивката „мърсисайдци“ тръгнаха в по-масирани атаки и в 66′ отбелязаха чрез Дарвин Нунес, но голът бе отменен след преглеждане на ВАР.

Ливърпул все пак поведе в 73′, когато Върджил ван Дайк засече с глава подаване на Диого Жота. 4 минути по-късно и Мохамед Салах се разписа след асистенция на Константинос Цимикас, оформяйки крайния резултат.

Ливърпул заема 6-о място с 39 точки, на две от Нюкасъл, но и с мач повече от „свраките“, Възпитаниците на Хулен Лопетеги са на 15-а позиция с 24 точки, на три от зоната на изпадащите.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.