Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ливърпул ще атакува Мбапе, ако продаде Салах догодина

0
Килиан Мбапе
Снимка: БТА / BTA

Ливърпул не се е отказал от възможността да привлече супрезвездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе, твърди TeamTalk. Мърсисайдци са готови да атакуват 24-годишния нападател, ако продаде своя голмайстор Мохамед Салах следващото лято, тъй като не е тайна, че тимове от Саудитска Арабия се интересуват от услугите на 31-годишния египтянин. Към него имаше интерес и през лятото, но „червените“ твърдо отказаха да го продадат.

В същото време обаче Football Transfers контрира с информацията, че Мбапе остава ангажиран единствено с ПСЖ този сезон и няма индикации за интерес от страна на Ливърпул.

Договорът на Мбапе с ПСЖ изтича в края на този сезон, като до момента е изиграл 17 мача за парижани във всички турнири, в които е отбелязал 17 гола и е направил 2 асистенции. Порталът Transfermarkt.com оценява стойността му на 180 милиона евро.

Салах пък играе за Ливърпул от 2017-а година, а споразумението му с мърсисайдци е до лятото на 2025-а година. До този момент през кампанията той е реализирал 12 гола и има 5 асистенции в 18 двубоя.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.