ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ливърпул допусна три от Фулъм, но взе победата

0
ливърпул
Снимка: БТА

Ливърпул спечели домакинството си на Фулъм с 4:3 в мач от 14-и кръг на английската Висша лига. Възпитаниците на Юрген Клоп можеха да си решат мача далеч по-рано, вместо да вкарват последните си два гола в заключителните 4 минути на редовното време.

Трент Александър-Арнолд откри резултата в 20′ след брилянтен гол от пряк свободен удар от около 25 метра. Лондончани изравниха само 4 минути по-късно благодарение на Хари Уилсън, а в 38′ Алексис Мак Алистър вкара рядко красив гол от воле, с който отново изведе домакините напред. Те обаче отново не успяха да издържат и в самия край на полувремето Кени Тете изравни, като и при двата гола на „котиджърс“ вратарят на Ливърпул Каомин Келахър не се намеси адекватно.

В 80′ защитата на Ливърпул отново не знаеше къде се намира и допусна трети гол, след като Том Киърни центрира на Боби де Кордова-Рейд, който вкара с глава от близко разстояние на празна врата.

Тъкмо когато всико иглеждаше приключило за „червените“, появилият се като резерва минути преди вова Уатаро Ендо вкара елегантен гол за 3:3, който бе и негов дебютен във Висшата лига. Буквално секунди по-късно отново Трент Алекандър-Арнолд се разписа в 88′ и по този начин даде трите точки на своя тим.

Ливърпул заема втото място във временното класиране с 31 точки, докато играчите на Марко Силва са 14-и с 15 пункта.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.