ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Любослав Пенев: Доволен съм от момчетата, браво!

0
Любослав Пенев
Снимка: LAP.bg

Старши треньорът на Хебър – Любослав Пенев, коментира победата с 1:0 над Берое. Специалистът заяви, че е доволен от играчите си, които са били смели. Точно преди седмица Ел Голеадор ги упрекна в липса на храброст и очевидно сега тенденцията е обърната.

Пенев не скри, че отборът има още много над какво да работи, докато стигне едно добро ниво.

„От трите мача, които изиграхме, това беше най-добрият ни и съвсем заслужено спечелихме. Можехме да вкараме още голове, но понякога не се получава. Играхме по-смело и агресивно и това дава резултат, което е важно“, сподели той след срещата.

„Винаги има върху какво да се работи. Доволен съм от момчетата, браво. Това е посоката. Ще искам винаги да вкарваме голове, защото иначе няма как да печелим точки. В случая един гол беше достатъчен“, каза още треньорът.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.