Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лига Европа отвежда Лудогорец чак до далечен Казахстан

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Лудогорец продължава пътя си в евротурнирите с гостуване на казахстанския шампион Астана. „Зелените“ и бившият отбор на Станимир Стоилов ще мерят сили днес, 8 август, от 17:00 часа в доста нетрадиционен ден за двубой от Лига Европа.

Разградчани изпратиха слаба кампания в Шампионска лига. Първо бе елиминиран косовския Балкани с общ резултат 4:2 (загуба в Прищина с 0:2 и победа с 4:0 у дома), след което се получи фиаското с Олимпия Любляна.

Лудогорец седеше добре срещу словенския шампион в голяма част от 180-те минути, но червен картон на Сон и пропусната дузпа от Кирил Десподов лишиха тима от поне продължения срещу „драконите“.

В шампионата „зелените“ вече набират ритъм след неуспешния старт. Отборът на Ивайло Петев записа няколко разгрома и изглежда в efbet Лига психологическата дупка бе подмината с 200.

Лудогорец

Какво обаче ще се случи в евротурнирите след отпадането от Шампионска лига, предстои да видим.

За отбора на Астана се знае немалко в България. Дълги години тимът бе воден от Станимир Стоилов, смятан за архитект на модерната визия на Астана.

Станимир Стоилов Саид Ибраимов

Отборът домакинства на „Арена Астана“, който е с изкуствен терен и капацитет от 30 000 места.

В момента треньор на столичния клуб е Григорий Бабаян. Тимът се намира на второ място във временното подреждане с актив от 39 точки – три по-малко от лидера Ордабаси.

Приключението „Шампионска лига“ приключи за Астана след две загуби с 0:4 и 0:2 от Динамо Загреб.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.