Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски завърши лагера в Дубай с голяма победа

0
Левски
Снимка: Фейсбук, ПФК Левски

Левски победи с 4:0 Гълг Юнайтед в последната си проверка от лагера в Дубай. Два гола за тима на Станимир Стоилов вкара бранителя Килиан Ван Дер Каап, а третия бе дело на Уелтон. Марин Петков също се разписа.

Треньорът на „сините“ заложи на експериментален състав, в който имаше само двама чисти защитници. 

Левски поведе рано в резултата. Още в 8-ата минута Ван Дер Каап бе на точното място и направи добавка след удар на Ивелин Попов. 

Българският тим владееше изцяло инициативата и създаде още няколко добри положения през първата част, но с пропуски се отличиха Чандъров, Галчев и Стефанов.

Веднага след началото на второто полувреме отново нидерландският бранител се разписа. Той получи пас от Рикардиньо и в хубав удар удвои.

В 62-ата минута резултатът стана 3:0. Уелтън получи пас от Ивелин Попов и също се разписа.

В последните минути на мача Рикардиньо вкара хубав гол, но той бе отменен заради игра с ръка на бразилеца. Секунди след това обаче той асистира на Марин Петков, а юношата на „сините“ вкара за крайното 4:0.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.