ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски вдигна заплатата на Кордоба

0
Левски
Кадър: Левски Тв

В Левски показаха, че имат европейско отношение към играчите си и оценяват това, което те дават за клуба. Поредният пример е свързан с един от чуждениците, които е неизменен титуляр и има основна заслуга за спечелването на Купата на България след победата във финала над вечния враг.

„Сините“ показаха, че държат на Хосе Кордоба и му вдигнаха двойно заплатата. Това стана след разговор между него и Станимир Стоилов. Новото месечно възнаграждение ще изравни по заплащане Кордоба с бразилците в атака.

Кордоба е дал също дума на Стоилов, че отхвърлените от ръководството три оферти за него през януари няма да повлияят върху представянето му със синия екип, а треньорът е уверил играча, че със сигурност нови предложения за него ще има през лятото и предстоят нови преговори.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.