Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Основно дуо се завръща за Левски срещу Хебър за Купата

0
Хосе Кордоба
Снимка: LAP.bg

Левски стартира днес подготовката си за 1/8-финалния сблъсък срещу Хебър в Пазарджик от 1/8-финалите за Купата на България, който ще се проведе на стадион „Георги Бенковски“ в сряда, 6 декември, от 14:30 часа.

Добрата новина за старши треньора Николай Костов е, че основните играчи Хосе Кордоба и Роналдо ще се завърнат в състава след своите травми, които не им позволиха да вземат участие в срещата с Локомотив Пловдив (3:0). Защитникът и крилото ще могат да помогнат на „сините“ в двубоя в Пазарджик, който е от изключителна важност, тъй като Левски изостава в класирането в първенството и единственият шанс за трофей изглежда именно в турнира за националната купа.

Левски - Локомотив София

Важно е да се отбележи, че Джавад Ел Джемили остава извън строя. Мароканецът с испански паспорт, който заедно с Рикардиньо са водещите голмайстори на Левски с по пет гола, продължава да лекува контузия и едва ли ще играе повече през тази календарна година.

Джавад Ел Джемили

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.