ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски удължава договора на своя стълб в отбрана

0
Ноа сонко Сундберг
LAP.bg

От ръководството на Левски вече работят по окомплектоването на тима за следващия сезон. Една от важните стъпки в тази посока е новият договор на защитника Ноа Сонко Сондбург.

Гамбиецът в момента е на лагер с националния си тим. За „скорпионите“ предстои квалификация с Мали, която е по-късно тази вечер, 24 март.

Може още след завръщането си в София Сундберг да сложи подписа си под нов контракт.

Сегашният си договор бранителят подписа в края на 2021-а година. Той е със срок до юни 2024-а.

„Сините“ са твърдо решени да избегнат последната година и особено последните 6 месеца от договора на играча. Както е известно, всеки играч може да се договори с нов клуб в последната половин година от своя договор.

26-кратните шампиони със сигурност искат да задържат Сундберг колкото е възможно по-скоро, а ако евентуално се разделят с него, да е за солидна сума.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.