Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски тръгна за Скопие с Дарлан, Сираков изпрати „сините“

0
Наско Сираков
Снимка: lap.bg

Левски замина за северномакедонската столица Скопие. Утре вечер „сините“ ще мерят сили с Шкупи в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите.

Отборът на Николай Костов замина точно в 9:00 часа сутринта за югозападната ни съседка.

С тима тръгна и новото попълнение Дарлан, който обаче няма картотека и не може да вземе участие.

26-кратните шампиони на България бяха изпратени от мажоритарния собственик Наско Сираков. Голмайстор номер 1 на тима пожела успех на отбора край река Вардар.

Интересното е, че Левски за втора поредна година ще гостува на Балканите с автобус. През лятото на 2022 година това донесе късмет на „сините“, които направиха хикс в Солун и след победата с 2:0 в София продължиха напред.

По-късно днес наставникът на Левски – Николай Костов, ще даде брифинг, а ще изведе и отбора на официална тренировка на „Тоше Проески“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.