ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски също почете легендарния Петър Жеков

0
Петър Жеков
Facebook.com

Съперничеството на терена остава на заден план в моменти като този. Смъртта на Петър Жеков – легендата на ЦСКА и националния ни тим, накара и вечния съперник на „червените“ Левски да се преклони.

„Сините“ пуснаха кратко комюнике на официалния си сайт, в което почитат Вълшебния стрелец, както бе прякорът на легендарния голмайстор. Той е единственият българин, носител на златна, сребърна и бронзова обувка.

Жеков почина на 78 години по-рано през днешния ден. Вековниците изразиха най-искрените си съболезнования към семейството и близките на знаменития нападател.

„Днес на 78 години ни напусна легендата на ЦСКА и националния отбор на България – Петър Жеков. Достоен съперник, отличен нападател и човек с огромно сърце“, написаха от Левски на официалния си сайт.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.