Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Palms Bet е сигурен в победата на Левски и в реванша срещу Шкупи

0
Шкупи - Левски
БТА / BTA

Мачовете в европейските клубни турнири напредват и тази седмица е време за реваншите от втория предварителен кръг. В него има дейно българско участие, а един от мачовете, който приковава вниманието е този на родния Левски.

„Сините“ ще се изправят срещу северномакедонския Шкупи на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ в четвъртък, 03.08, от 20:00 часа. Букмейкърът Palms Bet дава категорично предимство за Левски с коефициент от 1.50, докато този за успех на Шкупи е от 7.50. Ставката за равенство е определена на 4.50. 26-кратните шампиони се считат за фаворит, след като спечелиха първата среща в Скопие с комфортното 2:0.

Мачът в югозападната ни съседка беше съпътстван от грозни сцени, след като българи бяха нападнати, а един дори наръган с нож. Поради тази причина от УЕФА забраниха да присъстват гостуващи фенове на „Герена“. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви. „Сините“ също бяха глобени от 40 хиляди евро за дискриминационно поведение в трибуната с привърженици на отбора от София, а освен това Левски получи забрана за продажба на билети на своите привърженици за следващото гостуване на отбора в Европейските клубни турнири.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.