Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски ще търси продължаване на победната серия срещу Арда

0
Уелтон, илия юруков, левски - арда
LAP.bg

Арда приема Левски в един от най-директните сблъсъци за топ 6. Мачът е от 14:30 часа на стадион „Арда Арда” в Кърджали, а главен съдия е Радослав Гидженов.

След кошмарната серия от 11 мача без победа, „сините“ спечелиха последните си две срещи – с Хебър и Ботев Враца, и двата с по 2:0. В първата от срещите новият нападател на тима Рикардиньо успя да се отпуши и вкара два гола на стадион „Георги Бенковски“.

След подновяването на шампионата през пролетта Арда постигна три победи и две загуби в efbet Лига, като спечели и двете си домакинства със суха мрежа. „Сините“ от Родопите се наложиха с 5:0 и 2:0, съответно над Локомотив Пловдив и Спартак Варна.

Наставникът на Левски Станимир Стоилов няма да може да разчита на халфа Илиян Стефанов. Очаква се героят от финала за Sesame Купа на България да се завърне в редиците на „сините” през следващата седмица. Бразилецът Роналдо е под въпрос до последно. Той пропусна няколко тренировки на тима заради COVID-19, но вече е с отрицателен тест.

Проблемите пред Арда пък са свързани с Джуниет Али и Шано Букхолда. И двамата не взеха участие в последната тренировка на отбора Всички други състезатели са на разположение на старши треньора Александър Тунчев, който прави изключително добро впечатление с развитието си през този сезон и налагането на предимно български и млади състезатели.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.