Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски чака солидни бонуси от Лудогорец заради Сундберг

0
Ноа Сонко Сундберг
Официална Facebook страница на ПФК Лудогорец

Левски очаква значително заздравяване на своя бюджет след трансфера на защитника Ноа Сонко Сундберг в шампиона Лудогорец. Както стана ясно, „сините“ ще получат чиста сума от 800 хиляди евро, както и 10% от бъдещ трансфер на бранителя, но столичният гранд е договорил и значителни допълнителни бонуси, които могат да донесат още важни приходи в касата на клуба.

„Тема Спорт“ пише, че според споразумението между двата отбора, в случай че Лудогорец се класира за груповата фаза на Шампионската лига, Левски ще получи допълнителни 350 хиляди лева. Ако „орлите“ стигнат пък до основната фаза на Лига Европа, то „сините“ ще приберат 200 хиляди лева, а за групите на Лигата на конференциите – 100 хиляди лева.

Ноа Сонко Сундберг

Бонусите не спират дотук. Ако Лудогорец отново се бори за титлата в родния шампионат и спечели златните медали, то Левски ще се радва на допълнителни 100 хиляди лева.

В светлината на тези събития, се очаква Сундберг да бъде картотекиран за сблъсъците от третия квалификационен кръг за Шампионската лига или в Лига Европа. Разградчани завършиха наравно 1:1 срещу Олимпия Любляна на „Хювефарма Арена“ в сряда в първи мач от втория предварителен кръг в ШЛ, а реваншът е след седмица в Словения.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.