ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски ще смаже Пирин Благоевград според Inbet

0
Левски
Снимка: LAP.bg

Отборът на Левски приема днес тима на Пирин Благоевград в отложена среща от шестия кръг на Първа лига. Според коефициентите в inbet „сините“ влизат като абсолютен фаворит и би следвало да смажат своя опопент. 

Левски се представя на много добро ниво от началото на сезона, особено в Европа, където записа няколко много силни мача. Победа срещу Пирин ще прати тима на третото място в класирането в Първа лига.

Пирин от своя страна е последен в Първа лига и все още няма победа. Затова и не е изненада, че в inbet app ставката за победа на Левски е 1.17, а за победа на Пирин – 21.00. Равенството се котира на 7.50.

*Коефициентите могат да търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.