Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сделката е близо: Левски се разбра с Лудогорец за Сундберг

0
Ноа Сонко Сундберг
LAP.bg

Един от лидерите в защита за Левски – Ноа Сонко Сундберг, е все по-близо до трансфер в шампиона Лудогорец. Двата тима водят преговори за бранителя от около 10 дни, а първоначално „сините“ бяха твърдо против да продадат капитана си в Разград, тъй като смятат офертата на „орлите“ за незадоволителна.

Сега обаче „Мач Телеграф“ пише, че от „Герена“ са склонили да пусната гамбийския национал за 500 000 евро. Самият защитник вече е обявил пред клубните шефове, че няма намерение да подновява договора си, който е до другото лято. По този начин Левски все пак ще спечели пари от продажбата му и няма да го изпусне като свободен агент след година.

27-годишният Сундберг беше оставен на пейката при успеха с 3:1 над Ботев в Пловдив миналата събота и, макар че старши треньорът Николай Костов заяви, че защитникът не е бил възстановен напълно хронична травма, истинската причина за неучастието му в двубоя е бил именно предстоящият му трансфер в Лудогорец.

Голяма е вероятността в Левски да не привличат заместник на Сонко, защото Костов не използва схема с трима централни защитници, а към момента в тима разполагат още с Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап и Кристиан Димитров на тази позиция.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.