Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нигерийски нападател избра сърби пред Левски

0
Сънди Адетунджи
Снимка: Twitter.com/MikeThePundit

Левски изглежда няма да привлече един от набелязаните играчи, за които настоява старши треньорът Николай Костов. Специалистът искаше да подсили офанзивната мощ на тима, но „сините“ ще се разминат с нигерийския нападател Сънди Адетунджи.

25-годишният футболист е свободен агент, а представители на столичани са провели разговори с него, но Адетунджи е предпочел предложението на завършилия на трето място през изминалия сезон в Сърбия – Чукарички, пише „Тема Спорт“.

Освен за нападението, от „Герена“ се оглеждат и за привличането на десен бек. Причината е, че Жереми Петрис има договор до края на сезона и за момента отказва да го продължи. Ситуацията около него се следи от ЦСКА 1948.

В Левски държат да преподпишат и с капитана си Андриан Краев, към когото има интерес от доста чуждестранни отбори, но така и не пристигна добра оферта за него през лятото.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.