ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски иска да си върне изгонен треньор от ЦСКА 1948

0
Борислав Кьосев
Снимка: LAP.bg

Левски обмисля да назначи познато име за треньор в школата на тима. Става въпрос за Борислав Кьосев, който в момента е без отбор. Той бе уволнен за слаби резултати от втория тим на ЦСКА 1948, нищо че бе спряган два пъти, че ще поеме формацията на „червените“ в елита.

На „Герена“ вече са направили предложение на Кьосев да се завърне при тях, пише „Мач Телеграф“. Той напусна Левски в началото на ерата на Йончо Арсон като шеф на академията на клуба. От ЦСКА 1948 също са му предложиха да остане в тяхната школа, но са получили категоричен отказ.

В Левски сега очакват решението на Кьосев, като се надяват, че той отново ще стане част от тях, макар че самият той изчаква възможността пак да поеме мъжки тим. Кьосев е известен именно с добрата си работа с млади футболисти.

Борислав Кьосев

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.